2020 WWE WrestleMania 36: LiveūüüĘStream | S√•dan ser du og online tv-kanal

2020 WWE WrestleMania 36 LiveūüüĘStream: S√•dan ser du TV-kanal

Hvad tid sker det? Hvilken kanal skal jeg indstille for at se WrestleMania 36? Sådan lever du stream WrestleMania 36?

WATCH NU [TV] https://bit.ly/2020-WWE-WrestleMania-36-Live-Stream-TV

Hvis du har nogen form for sp√łrgsm√•l, finder du alle svarene her. S√• uden videre, lad os sk√¶re til jagten og se de nyttige oplysninger her.

Hvornår & hvor er The WrestleMania 36?

Det bliver den 36. udgave af det fantastiske skue. Det er et godt √łjeblik at nyde med dine kolleger, der bryder, fordi det vil indeholde de bedste wrestlers, der skal k√¶mpe for at gennemf√łre de opbyggede historier. De, der har fulgt historierne, vil helt sikkert indhente denne begivenhed.

WWE WrestleMania 36 starttid

WWE WrestleMania 36 finder sted s√łndag 5. april p√• WWE Performance Center i Orlando. Hovedbegivenheden starter kl. 19.00 ET. Men du vil v√¶re i stand til at se kickoff-showet, der starter fra kl. 17 ET. Du kan indstille p√• WWE Network 2 timer f√łr hovedshowet finder sted for at nyde festlighederne.

Forenede Stater

I USA begynder hovedshowet kl. 19 ET. Du kan streame det live p√• WWE Network. WWE Network pr√¶senterer os for den fantastiske platform til at give os det fantastiske sted at se WrestleMania 36 uden besv√¶r. Kortet begynder at udfyldes, og du vil se de nyeste oplysninger kommer fra tid til anden. Der er blevet bekr√¶ftet adskillige kampe i WWE WrestleMania 36, ‚Äč‚Äčog du kan se dem alle i WWE-netv√¶rket.

Det Forenede Kongerige

I England er det fire timer foran ET i USA. Det betyder, at du vil stille ind p√• den officielle kanal for at se WrestleMania 36 kl. 21 Du kan se WrestleMania 36 lige gennem WWE-netv√¶rket i England. Husk, at det vil finde sted kl. 21.00, fire timer f√łr tiden i USA.

Du kan abonnere p√• WWE Network for kun 9,99 euro pr. M√•ned. Eller du kan v√¶lge en engangsbetaling fra BT Sport Box Office og specifikt k√łbe WrestleMania 36-begivenheden.

Frankrig

Frankrig ligger fem timer foran √łsttiden. S√• du vil se WrestleMania 36 i Frankrig kl. 22 i dette land, det er vigtigt at vide, at WrestleMania 36 ogs√• er WWE PPV-begivenheden. Via WWE Network kan du se begivenheden ved hj√¶lp af flere sprog, herunder fransk. Men hvis du foretr√¶kker kommentaren p√• engelsk, er du i stand til det.

Canada

Folk i Canada beh√łver ikke at √¶ndre deres lokale tid, fordi der ikke er nogen tidsforskel mellem Eastern Time og ON, Canada.

WWE Network er ogs√• tilg√¶ngeligt i Canada. S√• alt hvad du skal g√łre er at k√łbe PPV-begivenheden gennem din p√•lidelige udbyder.

Ikke alle udbydere i Canada tilbyder WWE Network i deres pakke. S√• vil du f√łrst kontakte din udbyder, f√łr du forts√¶tter. N√•r du har k√łbt PPV, vil du v√¶re i stand til at se WrestleMania 36 p√• den enhed, du v√¶lger.

Mexico

Det er vigtigt at vide, at folk i Mexico skal v√¶re klar to timer f√łr den oprindelige tid. For din information er den √łstlige tid to timer foran Mexico City. S√• det finder sted kl. 15.00 den lokale tid.

Du kan se det gennem WWE-netv√¶rket, der koster dig $ 9,99 per m√•ned. Men den gode ting her er, at live streaming-optionen er gratis for nye brugere. Du beh√łver ikke betale for den f√łrste m√•ned, hvor du abonnerer, og du kan beslutte, om du vil opgradere eller ikke senere.

Tyskland

Tyskland ligger fem timer foran den √łstlige tid. S√• hvis du vil se WrestleMania 36 live, vil du stille ind p√• WWE-netv√¶rket kl. 22 p√• din lokale tid. Abonner p√• WWE Network, som kun koster dig $ 9.99 pr. M√•ned.

Kontroller, om dit område er inkluderet i markedsområdet. Hvis du oplever geobegrænsning, skal du overveje at bruge VPN-service til at fjerne blokering af begrænsningen.

Indien

Indien er ni timer og tredive minutter foran Eastern Time. Så du begynder at se WrestleMania 36 kl. 2.30 din lokale tid. Du kan se det via WWE-netværket.

Du kan imidlertid også se det live på Sony Ten 1 og Sony Ten 1 HD på engelsk. For dem, der foretrækker Hindi-kommentarer, skal du indstille Sony Ten 3 og Sony Ten 3 HD.

WrestleMania 2020 starttid (Main Show)

  • 19:00 (EST, Amerikas Forenede Stater)
  • 16:00 (PST, USA)
  • 12 AM (BST, Det Forenede Kongerige)
  • 04:30 (IST, Indien)
  • 08:30 (ACT, Australien)
  • 08:00 (JST, Japan)
  • 02:00 (Saudi-Arabien, MSK, Kenya, Moskva)

WrestleMania 2020 starttid (Kickoff Show)

Kickoff-showet starter fra kl. 17 ET, to timer f√łr hovedshowet. Til Kickoff-showet kan du ogs√• se det via WWEs YouTube-kanal udover WWE-netv√¶rket.

  • 17:00 (EST, Amerikas Forenede Stater)
  • 15:00 (PST, Amerikas Forenede Stater)
  • 22:00 (BST, Det Forenede Kongerige)
  • 02:30 (IST, Indien)
  • 06:30 (ACT, Australien)
  • 06:00 (JST, Japan)
  • 12 AM (MSK, Saudi-Arabien, Moskva, Kenya)

Hvornår slutter WrestleMania 2020?

Hovedvisningen starter fra kl. 19 ET. Det kan ende om en time eller to, men det kan ske mere end det. Hvem ved? Men jeg er sikker p√•, at du ikke vil g√łre indsigelse mod at se dette fra begyndelsen til slutningen. S√• forbered dine snacks og dejlige s√¶der, da dine n√¶ste to timer efter kl. 19 vil v√¶re fantastisk.

Hvilken kanal er WWE WrestleMania 36 på?

Den officielle kanal til at udsende WWE WrestleMania 36 er WWE Network. I mellemtiden kan du indstille på andre kanaler, hvis du er i andre lande.

Hvordan kan man se WWE WrestleMania 36 Live online?

Borte er de dage, hvor rettighedshaverne til tv-sendingen tvang dig til at f√• adgang fra dit tv-kabel eller satellitudbyder. Nu kan du gr√łft dit kabel og se WWE WrestleMania 36 live online via din yndlingsenhed.

WWE Network tilbyder en 30-dages gratis pr√łveversion for de nye brugere. Hvis du er ny, beh√łver du ikke bruge en eneste krone for at reservere din live streaming mulighed.

Hvordan får jeg WrestleMania 36-billetter til 2020?

WrestleMania 36 billetter er meget efterspurgte. Det er ikke overraskende, da WWE har mange fans rundt omkring i verden. Det er fair, at de fleste af dem √łnsker at deltage i lokalet for at se deres yndlingskampe i aktion.

Bemærk: WWE WrestleMania 36 blev flyttet på grund af coronavirus-pandemien. Så WWE WrestleMania 36 direktesending fra WWE Performance Center i Orlando og andre uanmeldte placeringer, hver uden tilskuere til stede. Så officiel billetboks får deres penge tilbage inden for de næste 30 dage.

Her er de måder, du kan overveje at få WrestleMania 36-billetter:

  • Officiel s√¶lger - f√• billetterne direkte fra den officielle s√¶lger. Men chancen er lille, fordi billetterne er meget efterspurgte
  • Budgivning - Hvis du er heldig, kan du vinde budgivningen
  • Forhandler - det er en fantastisk mulighed for k√łbere i sidste √łjeblik. Men det kommer med en fangst. Priserne vil sandsynligvis stige, fordi forhandlerne √łnsker at f√• overskud fra det.

Hvem vandt WrestleMania 2019?

Seth Rollins vandt mænds Royal Rumble-kamp i 2019. Og så udfordrede han Brock Lesnar til Universal Championship på Wrestle Mania 35.

Afsluttende ord

WrestleMania 36 n√¶rmer sig hurtigt. Mange fans og deres entourage har reserveret deres mulighed for at f√łlge festligheden. Nu er det din tur. Tag med dine medfans, og reserver din valgmulighed. Held og lykke!