2020 WWE WrestleMania 36 Live🟢Stream: Sådan ser du og tv-kanaler

2020 WWE WrestleMania 36 Live🟢Stream: Sådan ser du TV-kanal

Hvad tid sker det? Hvilken kanal skal jeg indstille for at se WrestleMania 36? SĂĄdan lever du stream WrestleMania 36?

WATCH NU [TV] https://bit.ly/2020-WWE-WrestleMania-36-Live-Stream-TV

Hvis du har nogen form for spørgsmål, finder du alle svarene her. Så uden videre, lad os skære til jagten og se de nyttige oplysninger her.

HvornĂĄr & hvor er The WrestleMania 36?

Det bliver den 36. udgave af det fantastiske skue. Det er et godt øjeblik at nyde med dine kolleger, der bryder, fordi det vil indeholde de bedste wrestlers, der skal kæmpe for at gennemføre de opbyggede historier. De, der har fulgt historierne, vil helt sikkert indhente denne begivenhed.

WWE WrestleMania 36 starttid

WWE WrestleMania 36 finder sted søndag 5. april på WWE Performance Center i Orlando. Hovedbegivenheden starter kl. 19.00 ET. Men du vil være i stand til at se kickoff-showet, der starter fra kl. 17 ET. Du kan indstille på WWE Network 2 timer før hovedshowet finder sted for at nyde festlighederne.

Forenede Stater

I USA begynder hovedshowet kl. 19 ET. Du kan streame det live på WWE Network. WWE Network præsenterer os for den fantastiske platform til at give os det fantastiske sted at se WrestleMania 36 uden besvær. Kortet begynder at udfyldes, og du vil se de nyeste oplysninger kommer fra tid til anden. Der er blevet bekræftet adskillige kampe i WWE WrestleMania 36, ​​og du kan se dem alle i WWE-netværket.

Det Forenede Kongerige

I England er det fire timer foran ET i USA. Det betyder, at du vil stille ind på den officielle kanal for at se WrestleMania 36 kl. 21 Du kan se WrestleMania 36 lige gennem WWE-netværket i England. Husk, at det vil finde sted kl. 21.00, fire timer før tiden i USA.

Du kan abonnere på WWE Network for kun 9,99 euro pr. Måned. Eller du kan vælge en engangsbetaling fra BT Sport Box Office og specifikt købe WrestleMania 36-begivenheden.

Frankrig

Frankrig ligger fem timer foran østtiden. Så du vil se WrestleMania 36 i Frankrig kl. 22 i dette land, det er vigtigt at vide, at WrestleMania 36 også er WWE PPV-begivenheden. Via WWE Network kan du se begivenheden ved hjælp af flere sprog, herunder fransk. Men hvis du foretrækker kommentaren på engelsk, er du i stand til det.

Canada

Folk i Canada behøver ikke at ændre deres lokale tid, fordi der ikke er nogen tidsforskel mellem Eastern Time og ON, Canada.

WWE Network er også tilgængeligt i Canada. Så alt hvad du skal gøre er at købe PPV-begivenheden gennem din pålidelige udbyder.

Ikke alle udbydere i Canada tilbyder WWE Network i deres pakke. Så vil du først kontakte din udbyder, før du fortsætter. Når du har købt PPV, vil du være i stand til at se WrestleMania 36 på den enhed, du vælger.

Mexico

Det er vigtigt at vide, at folk i Mexico skal være klar to timer før den oprindelige tid. For din information er den østlige tid to timer foran Mexico City. Så det finder sted kl. 15.00 den lokale tid.

Du kan se det gennem WWE-netværket, der koster dig $ 9,99 per måned. Men den gode ting her er, at live streaming-optionen er gratis for nye brugere. Du behøver ikke betale for den første måned, hvor du abonnerer, og du kan beslutte, om du vil opgradere eller ikke senere.

Tyskland

Tyskland ligger fem timer foran den østlige tid. Så hvis du vil se WrestleMania 36 live, vil du stille ind på WWE-netværket kl. 22 på din lokale tid. Abonner på WWE Network, som kun koster dig $ 9.99 pr. Måned.

Kontroller, om dit område er inkluderet i markedsområdet. Hvis du oplever geobegrænsning, skal du overveje at bruge VPN-service til at fjerne blokering af begrænsningen.

Indien

Indien er ni timer og tredive minutter foran Eastern Time. Så du begynder at se WrestleMania 36 kl. 2.30 din lokale tid. Du kan se det via WWE-netværket.

Du kan imidlertid også se det live på Sony Ten 1 og Sony Ten 1 HD på engelsk. For dem, der foretrækker Hindi-kommentarer, skal du indstille Sony Ten 3 og Sony Ten 3 HD.

WrestleMania 2020 starttid (Main Show)

  • 19:00 (EST, Amerikas Forenede Stater)
  • 16:00 (PST, USA)
  • 12 AM (BST, Det Forenede Kongerige)
  • 04:30 (IST, Indien)
  • 08:30 (ACT, Australien)
  • 08:00 (JST, Japan)
  • 02:00 (Saudi-Arabien, MSK, Kenya, Moskva)

WrestleMania 2020 starttid (Kickoff Show)

Kickoff-showet starter fra kl. 17 ET, to timer før hovedshowet. Til Kickoff-showet kan du også se det via WWEs YouTube-kanal udover WWE-netværket.

  • 17:00 (EST, Amerikas Forenede Stater)
  • 15:00 (PST, Amerikas Forenede Stater)
  • 22:00 (BST, Det Forenede Kongerige)
  • 02:30 (IST, Indien)
  • 06:30 (ACT, Australien)
  • 06:00 (JST, Japan)
  • 12 AM (MSK, Saudi-Arabien, Moskva, Kenya)

HvornĂĄr slutter WrestleMania 2020?

Hovedvisningen starter fra kl. 19 ET. Det kan ende om en time eller to, men det kan ske mere end det. Hvem ved? Men jeg er sikker på, at du ikke vil gøre indsigelse mod at se dette fra begyndelsen til slutningen. Så forbered dine snacks og dejlige sæder, da dine næste to timer efter kl. 19 vil være fantastisk.

Hvilken kanal er WWE WrestleMania 36 pĂĄ?

Den officielle kanal til at udsende WWE WrestleMania 36 er WWE Network. I mellemtiden kan du indstille pĂĄ andre kanaler, hvis du er i andre lande.

Hvordan kan man se WWE WrestleMania 36 Live online?

Borte er de dage, hvor rettighedshaverne til tv-sendingen tvang dig til at få adgang fra dit tv-kabel eller satellitudbyder. Nu kan du grøft dit kabel og se WWE WrestleMania 36 live online via din yndlingsenhed.

WWE Network tilbyder en 30-dages gratis prøveversion for de nye brugere. Hvis du er ny, behøver du ikke bruge en eneste krone for at reservere din live streaming mulighed.

Hvordan fĂĄr jeg WrestleMania 36-billetter til 2020?

WrestleMania 36 billetter er meget efterspurgte. Det er ikke overraskende, da WWE har mange fans rundt omkring i verden. Det er fair, at de fleste af dem ønsker at deltage i lokalet for at se deres yndlingskampe i aktion.

Bemærk: WWE WrestleMania 36 blev flyttet på grund af coronavirus-pandemien. Så WWE WrestleMania 36 direktesending fra WWE Performance Center i Orlando og andre uanmeldte placeringer, hver uden tilskuere til stede. Så officiel billetboks får deres penge tilbage inden for de næste 30 dage.

Her er de mĂĄder, du kan overveje at fĂĄ WrestleMania 36-billetter:

  • Officiel sælger - fĂĄ billetterne direkte fra den officielle sælger. Men chancen er lille, fordi billetterne er meget efterspurgte
  • Budgivning - Hvis du er heldig, kan du vinde budgivningen
  • Forhandler - det er en fantastisk mulighed for købere i sidste øjeblik. Men det kommer med en fangst. Priserne vil sandsynligvis stige, fordi forhandlerne ønsker at fĂĄ overskud fra det.

Hvem vandt WrestleMania 2019?

Seth Rollins vandt mænds Royal Rumble-kamp i 2019. Og så udfordrede han Brock Lesnar til Universal Championship på Wrestle Mania 35.

Afsluttende ord

WrestleMania 36 nærmer sig hurtigt. Mange fans og deres entourage har reserveret deres mulighed for at følge festligheden. Nu er det din tur. Tag med dine medfans, og reserver din valgmulighed. Held og lykke!